KAMPÜSLERİMİZ

Zekeriyaköy Kampüsümüz, Belgrad Ormanı yakınında, Karadeniz’e 4 km uzaklıktaki yerleşkesiyle öğrencilerimize uluslararası bir ortamda, öğrenmenin spor ve doğa ile buluştuğu bir çevre sunmaktadır. Zekeriyaköy Kampüs yerleşkemizin sunduğu imkanlar sayesinde öğrencilerimiz geleneksel sınıf içi eğitime ek olarak botanik bahçemizde ve açık hava oyun alanlarımızda temiz havanın da keyfini çıkararak eğitim almaktadırlar. Kampüsümüzün, gerekli ekipmanlara sahip açık ve kapalı spor salonları, kütüphaneleri, bilgisayar ve fen laboratuarları, botanik bahçe, amfi tiyatro ve modern tiyatro salonumuz ile öğrencilerimizin derslerde edindikleri tüm teorileri pratiğe dökme fırsatı ile desteklemekteyiz.

Kampüsümüzün çevresel olanaklarına ek olarak öğrencilerimize sunduğu bir diğer değer çok uluslu yapımızın getirdiği kültürlerarası çevredir. Kampüsümüzde, 2017-2018 akademik yılı itibariyle 56 farklı milletten öğrenci eğitim almaktadır. Yapılan ortak etkinliklerle yabancı öğrencilerimiz ve Türk öğrencilerimiz, bir çok ülkeyi gezerek edinecekleri bilgiye kampüs ortamında ulaşarak farklı bir çok kültürü tanıma fırsatı elde etmektedirler. Çok uluslu ortamımız içerisinde gerçekleşen öğrenciler arası ortak aktiviteler ile kampüsümüz, tüm öğrencilerimize bir çok ülkeyi Türkiye’de yaşama fırsatı vermektedir.

The BISI National School Bahçeşehir Garden Campus akademik ilerleme, Türk Müfredatı, Cambridge Müfredatı ve İngiliz Ulusal Müfredatı'nın benzersiz bir birleşimiyle çok yönlü bir eğitim yaklaşımı sağlamaktadır. Bu entegre müfredat, öğrencilere öğrenmede derinliği teşvik eden ve entelektüel ufuklarını genişleten sıkı bir akademik çerçeve sunar. Kampüs, ağırlıklı olarak iki dilli eğitime odaklanarak, hem İngilizce hem de Türkçe dil yeterliliğini teşvik eder; bu, eleştirel düşüncenin ve bilişsel esnekliğin geliştirilmesinde etkili olur.

Kampüsümüz öğrencilerin eğitim ortamını zenginleştiren gelişmiş bilim laboratuvarları, bilgisayar odaları, spor salonu ve yüzme havuzuyla donatılmıştır. Bu tesisler yalnızca öğrenime pratik ve uygulamalı bir yaklaşım sağlamakla kalmaz, aynı zamanda beden eğitimi ve sağlıklı yaşamı da destekleyerek öğrencilerin teorik bilgileri uygulamalarına ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmelerine olanak tanır.

Ayrıca The BISI National School Bahçeşehir Garden Campus farklı kökenden gelen öğrencilerin bir araya geldiği çok kültürlü bir öğrenme ortamını desteklemektedir. Bu çeşitlilik öğrenciler arasında daha geniş bir dünya görüşünü teşvik ederek onları farklı bakış açılarını anlamaya ve takdir etmeye teşvik eder. Bu çok kültürlü eğitim ortamı akademik işbirlikleri ve gelecekteki uluslararası çabalar için gerekli olan sosyal öğrenme ve iletişim becerilerini geliştirir. Akademik kadromuz ve çeşitli kültürel ortamın birleşimi Bahçeşehir Garden Campus öğrencilerini yalnızca eğitim aldığı değil, aynı zamanda küresel ortamın zorluklarıyla yüzleşmeye hazırlandığı bir yer olarak konumlandırıyor.

İletişim: 0212 286 60 86

The BISI National School Çamlıca Hill Campus Türk Müfredatı, Cambridge Müfredatı ve İngiliz Ulusal Müfredatı'nın birleşimi ile kapsamlı bir eğitim çerçevesi oluşturmaktadır. Bu entegrasyon yalnızca akademik anlayışı derinleştirmekle kalmayıp aynı zamanda bakış açılarını genişleten sağlam bir temel sunar. Çift dilli eğitime büyük önem veren kampüs, öğrencilerin hem İngilizce hem de Türkçeyi akıcı bir şekilde konuşmalarını sağlayarak bilişsel yeteneklerini ve eleştirel düşünme becerilerini geliştiriyor.

Çamlıca Hill Campus son teknolojiye sahip fen laboratuvarları, bilgisayar odaları, spor salonu ve yüzme havuzuyla dengeli bir eğitim yaklaşımını desteklemektedir. Bu tesisler pratik öğrenmeyi ve fiziksel sağlığı teşvik ederek öğrencilerin teorik bilgileri etkili bir şekilde uygulamalarını ve fiziksel sağlıklı yaşam faaliyetlerine katılmalarını sağlar. Ek olarak, kampüsün geniş bir doğal alana yakınlığı, öğrenci deneyimini çevre eğitimi fırsatları ve açık hava etkinlikleriyle zenginleştirerek doğayla daha derin bir bağ kurulmasını teşvik eder.

Kampüsümüzdeki çok kültürlü ortam, çeşitliliğe sahip öğrenci kitlesiyle zenginleşerek topluluk atmosferini zenginleştirir, öğrencilerin dünya görüşlerini genişletir ve farklı kültürlere olan ilgiyi artırır. Bu çeşitlilik, akademik işbirlikleri ve gelecekteki küresel katılımlar için hayati önem taşıyan sosyal öğrenme ve iletişim becerilerini beslemek için gereklidir. Çamlıca Tepesi'ndeki muhteşem konumu ve dinamik akademik ortamıyla kampüs, öğrencileri küresel zorluklarla yüzleşmeye hazırlayarak, kapsamlı eğitim ve kişisel gelişim için ideal bir mekan haline geliyor.