Öğrencilerimizin gelişimleri öğretmenleri tarafından yıl boyunca gözlemlenmektedir. Öğrencinin rehberlik desteğine ihtiyacı olması durumunda ise, öğretmenlerinin bildirmesi üzerine okulumuz Öğrenme Desteği Birimi’ndeki uzmanlar öğrenciyi ders, teneffüs, yemek ve oyun saati gibi farklı süreçlerde gözlemlerde bulunurlar. Uzmanlar tarafından yapılan bu gözlemler öğrenci velisi ile paylaşılarak gerekli yönlendirmeler yapılmaktadır.

Öğrenme Desteği Birimi

Okulumuz Öğrenme Desteği Birimi, okulumuzun felsefesine ve hedefine yönelik olarak ihtiyaç doğması durumunda öğrencilerimize bu yolda destek vermektedir. Bu birim, özel ihtiyaçları olan öğrencilerimize, ihtiyaçlarına yönelik gerekli desteği vermekle ve öğrencilerin bu süreçlerini gözlemlemekle sorumludur.

Öğrenme Desteği Birimi, sınıf öğretmenleri, veliler, yöneticiler, ESL departmanı ve gerektiğinde üçüncü şahıs Eğitim Psikologları ve diğer profosyoneller ile ortaklaşa çalışmaktadır.