Hoşgeldiniz

HOŞ GELDİNİZ

2017-2018 eğitim öğretim yılında, Türk öğrencilerimize uluslararası standartlarda eğitim vermek amacıyla açılan okulumuz, the British International School Istanbul olarak uluslararası okulculuk alanında edindiğimiz 25 yıllık tecrübemizin ve eğitim kalitemizin Türk öğrencilere de aktarılması amacıyla doğmuştur.

Kademeli olarak büyümeyi hedeflediğimiz okulumuzda 3 yaştan itibaren öğrencilerimizi misafir etmekteyiz. Amacımız ilk günden itibaren, uluslararası bir ortamda, Türk öğrencilerimize uluslararası standartlarda eğitim almaları için gerekli atmosferi sağlamak ve mutlu birer dünya vatandaşı olmaları yolunda gerekli desteği vermektir.

Öğrencilerimiz, Ulusal İngiliz Müfredatı referans alınarak hazırlanmış ve özgünleştirilmiş akademik programımız ile eğitim almaktadırlar. 25 yıldır süre gelen tecrübemiz doğrultusunda, hangi seviyede ingilizce alt yapısına sahip olursa olsun tüm öğrencilere İngilizce öğretme konusunda tecrübeli bir okuluz. Yürütülen müfredata ek olarak, ihtiyacı olan öğrencilerimiz için kişiselleştirilmiş ESL (İkinci Dil Olarak İngilizce) programı ile destek vermekteyiz.

Eğitim programlarımız hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.